Go to content

Producer / Production lead

Producer / Production lead

Grand Public växer och det är jättekul. Vi söker nu en produktionsledare som vill leda våra projektteam i Stockholm/Jönköping genom hela processen, ha en central roll i kundsammanhang och ansvara för vår interna projektplanering under designutvecklings och implementeringsfasen.

Du har minst ett par års erfarenhet av liknande arbete på byrå eller motsvarande sammanhang. Som produktionsledare är du ytterst delaktig i våra uppdrag, du engagerar kollegor och har en viktig roll i att bidra till vår interna kultur.

Vi ser gärna att du trivs med att leda både team och projekt, och att du har en naturligt klädsam ledarstil som tar våra idéer och produktioner framåt. Om du har erfarenhet från större design- och varumärkesprojekt så är det ett stort plus, förstås.

Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska, och väldigt bra på kommunikation helt enkelt. Du är bekväm med budgetering och resursplanering, ta fram tidsplaner — och säkerställa att dessa följs.

Att ha roligt på jobbet är en viktig del av vår kultur, eftersom vi tror att det främjar en stark laganda och uppmuntrar oss som individer att växa. Vår arbetsmiljö kännetecknas av en hög grad av engagemang och interaktion med alla kompetenser, i varje projekt.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm.

Är du vår nya kollega? Vi intervjuar allt eftersom, så skicka in din ansökan på studs! Hej så länge!

Skicka din CV till:
talent@grandpublic.se


We're looking for a producer who can hit the ground running in a busy agency and who will take responsibility for projects, budgets and resource management of the day to day workflow through the agency and driving the efficient running of key business projects.

More info shortly. In the meantime... be creative.

Please send your application to
talent@grandpublic.se

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support.

Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be able to visit the website.